Over VA Next Step

Met meer gemak ondernemen in de zorg.

Missie

Mijn naam is Malou Hoogeveen en ik zorg ervoor dat mkb-ers en zzp-ers in de zorg meer tijd krijgen om hun doelen te behalen en wanneer gewenst te groeien. Door processen te digitaliseren en/of te automatiseren zul je tijd gaan creëren. En door online marketing op een creatieve en doelgerichte manier in te zetten zul je ook daar je doelen mee gaan halen. 


Omdat ik jaren als doktersassistente heb gewerkt weet ik wat voor druk er op zorg staat. En niet alleen bij artsen maar ook bij het ondersteunend personeel en therapeuten. Ook voor mijn gezin kwam ik veel in aanraking met verschillende bedrijven in de zorg. Ook daar merkte ik dat druk hoog is, en dat je eigen doelen bijna niet behaald kunnen worden omdat er al zoveel moet van verzekeringen en/of gemeentes. Terwijl vaak de doelen die je hebt heel nuttig zijn voor je cliënten. Vaak zie jij als zorgondernemer, die ook nog uitvoerend aan het werk is, waar het beter zou kunnen voor je cliënt. Maar je komt er simpel weg niet aan toe.


Tijdens mijn opleiding aan de academie voor Virtueel Professionals leerde ik enorm veel over procesoptimalisatie en online marketing. Al deze kennis wilde ik heel graag brengen naar de zorgbranche. Mijn missie is dat ik ervoor wil zorgen dat jij (of je personeel) weer tijd krijgt om de volgende stap te zetten. Want er is veel mogelijk in deze digitale tijdperk. 


Tijd is een kostbaar. Op is op, is hier zeker van toepassing. Om zo zuinig mogelijk daarmee om te gaan heb jij weer tijd om je doelen te behalen en te groeien. Daar wil ik je graag in ondersteunen. Wil je me nog beter leren kennen? Plan dan met de knop hieronder een kennismakingsgesprek in. 

Diensten

Procesoptimalisatie

Zorg voor een zo optimaal mogelijk lopend proces zodat iedereen zich kan concentreren op hun kerntaken.

Online zichtbaarheid

Omdat cliënten online hun informatie willen vinden is het belangrijk om online goed zichtbaar te zijn. 

Next Step groep

Samen met een groep zorgondernemers aan de slag met de 7 thema's die elke zorgonderneming heeft. .