Proces optimalisatie

Wanneer je een zorgonderneming hebt ben je niet alleen aan het ondernemen maar ondertussen help ook je cliënten. Dat is dubbelhard werken. De meeste zorgondernemers hebben netjes dagen vrijgehouden voor hun onderneming en hun cliënten. Maar toch is het aanpoten om alles goed te regelen.

Je hebt vast tools die jou helpen bij het organiseren van de verschillende taken van je werk. Maar gebruik je deze tools efficiënt? Zou je eventueel tools aan elkaar kunnen koppelen? Werken de verschillende tools samen om zo een rustig mogelijke back- frontoffice te realiseren? Of ben je (of je medewerkers) weleens bezig om dingen dubbelop te doen omdat de tools niet samenwerken?

Het kan zijn dat organisatorische veranderingen binnen je praktijk ervoor heeft gezorgd dat processen niet meer zo soepel lopen als eerder. Waarschijnlijk zie je wel dat processen praktischer zouden kunnen, maar heb je er simpelweg de tijd niet voor om deze processen te veranderen omdat de praktijk gewoon door gaat.

proces optimalisatie

Ik wil je graag ondersteunen in het digitaliseren of zelfs automatiseren van processen, maar wel op een manier dat efficiënt is voor jou en cliëntvriendelijk blijft. Hierdoor wordt tijd bespaard en zal jij of je backoffice weer aan dingen toekomen, waar eerder van werd gedacht dat het niet haalbaar zou zijn.

Graag kijk ik met je mee. En dat gaat in 4 fases:

Fase 1 is de kennismakingsfase: Ik maak altijd eerst kennis met de ondernemer om te horen wat hij of zij graag zou willen. En kan ik mijn werkwijze verder uitleggen.

Fase 2 is de scan: Na het gesprek plan ik graag een moment in waarop we heel duidelijk een beeld schetsen van jouw ideale situatie. Dit gebeurt bij jou op locatie. Heb je medewerker(s) die de administratie (backoffice) voor je uit handen nemen? Dan ga ik ook met hen in gesprek, want zij doen dit werk dagelijks. Zij kunnen mij precies vertellen waar ze tegenaan lopen én hoeveel tijd ze hiermee kwijt zijn.

Fase 3 is de uitkomst van mijn scan en wat ik voor jou kan betekenen. Voor iedere zorgondernemer zijn dit soort veranderingen in processen anders. Vervolgens maak ik voor jou een op maat gemaakte plan, welke je opgestuurd krijgt per mail. Na het lezen van deze scan houden we een gesprek.

Fase 4 is de uitvoering: Dit is het moment waarop je ervoor kan kiezen om de oplossing zelf uit te voeren of door mij te laten doen.

De kosten:

Fase 1 is natuurlijk gratis.

Fase 2 en 3 kosten in totaal € 497,- exclusief btw, inclusief reiskosten en reistijd.

En de kosten voor fase 4 wordt duidelijk na de scan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Reserveer hier in mijn agenda een tijd voor je kennismakingsgesprek. Ik ben benieuwd wie je bent en wat ik voor jou zou kunnen doen. Tot dan!