Mijn missie

Introductie

Mijn naam is Malou Hoogeveen en na bijna 15 jaar als doktersassistente gewerkt te hebben was het in 2019 tijd voor wat anders. Ik wilde gaan starten als virtueel assistent en in januari 2020 werd VA Next Step een feit. Wat ging ik doen als virtueel assistent? Ik had nog geen idee. Wat ik wel weet is dat ik ondernemers wil helpen bij het oppakken van taken waar ze geen tijd voor hebben. Want ik zie thuis precies hoe dat gaat met een eigen onderneming. Er zijn als ondernemer altijd meer taken te doen, dan tijd ervoor te hebben.

Waar ik bekend om stond

Als doktersassistente stond ik bekend om mijn cliëntvriendelijkheid die me niet van mijn efficiëntie beroofde. Ik vond het heerlijk als cliënten tevreden waren over hun behandeling en het contact met ons. Maar ik hield er niet van als dit ten koste zou gaan van bijvoorbeeld de planning. De balans tussen efficiënt werken en toch klantvriendelijk zijn is het mooiste wat er is.

Waar ik voor sta

Dat is waar ik met mijn bedrijf nu ook naar streef om dit voor jou als zorgondernemer te realiseren of te verbeteren. Niets is aangenamer dan dat je praktijk lekker loopt, en er efficiënt gewerkt wordt in zowel je front- en backoffice. Daar zullen je cliënten de voordelen van plukken, want als het in front- en backoffice minder loopt heeft dit zeker gevolgen voor de cliëntervaring.

Met een jaar opleiding bij de Academie voor Virtueel Professionals heb ik mijn skills kunnen uitbreiden en verbeteren. Ik weet nog beter waar mijn sterke en zwakke plekken zitten, en hoe ik dit kan inzetten voor jou als zorgondernemer.

De 3 peilers van mijn bedrijf

Ondertussen heb ik 3 pijlers in mijn bedrijf die speciaal voor zorgondernemers zijn ontwikkeld.

  1. De cliëntvriendelijk wachtlijst.
  2. Online zichtbaarheid voor binding met je cliënten.
  3. Procesoptimalisatie die voor zowel cliënt als officemedewerkers als fijn wordt ervaren.

Oplossing op maat

Iedere praktijk is anders en werkt op een andere manier. Iedereen heeft een andere uitstraling naar buiten, en dus is geen oplossing hetzelfde. Alles wat ik aanbied wordt met jou als zorgondernemer verder ontwikkelt, zodat ook jij als tevreden klant terugkijkt op de samenwerking met mij. Kijk rustig eens rond op de website. Of maak gebruik van een gratis kennismakingsgesprek.

Ik maak graag kennis met je!