Welke zorgondernemers ondersteun ik?

Samen kom je verder

Welke zorgondernemers ondersteun ik?

Laatst de vroeg iemand mij welke zorgondernemers ik ondersteun. Ik moest hierbij denken aan het dorp waar ik woon. In de winter zijn we hier met nog geen 3000 mensen, maar in de zomer loopt het aantal lekker op. De vele campings en vakantieparken zorgen voor een gezellige drukte. Wat voor soort toeristen komen er op ons dorp af?

Dat is heel wisselend. Van ouderen tot jonge gezinnen. Van wandelaars tot fietsers. En van echte ANWB types tot …….. Hoe komt het dat er zoveel verschillende soorten toeristen komen? Er zijn verschillende activiteiten in het dorp die allemaal andere mensen op zich laten af komen. Zo gaan de jonge gezinnen naar de buffelfarm en de wandelaars pakken een terrasje om daarna hun weg te vervolgen. De gemene deler in het dorp is de supermarkt want de eerstvolgende supermarkt ligt 9 km verderop. Zo zie je dat een heleboel soorten toeristen ons dorp weten te vinden en weten te waarderen op een andere manier.

Dit geldt ook voor de verschillende zorgondernemers die ik ondersteun. Wanneer je net gestart bent, kan het fijn zijn om een goed plan te maken voor je website en social media. Terwijl een ondernemer die al een tijdje op weg is meer heeft aan de procesoptimalisatie om zo weer efficiënter te werken.

Of je nu zzp-er bent met een grote ambitie of praktijkhouder bent met een praktijk dat goed loopt maar je tegen een wachtlijst aan loopt voor iedereen kan ik wel iets bieden. Niet dat ik overal van ben. Ik weet heel goed waar mijn grenzen liggen. Maar ik ben wel van mening dat ik iedere ondernemer kan inspireren.

Mijn grote kracht ligt in het bekijken van jouw onderneming als vanuit een helikopter. Jij weet wat je anders wil. Ik bedenk dan samen met jou waar de weg is om er te komen. In bijna elke onderneming zit een wens of droom om het anders te doen of aan te pakken. Maak die droom werkelijkheid! Soms is het goed om dan samen te kijken naar de manier waarop. Het ene kan zo geregeld worden terwijl een ander plan langzaam tot bloei komt.

De conclusie is dat ik niet 1 soort zorgondernemer ondersteun. Iedereen die cliënten verzorgd, ondersteunt, begeleid of behandeld met een eigen onderneming ben ik graag tot dienst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *