Plan van Aanpak pakket

Er zijn veel dingen die er geregeld moeten worden als je aan de start staat van een nieuwe praktijk. En ook bij een nieuwe dienst zijn er veel zaken te regelen. Denk hierbij aan de website en social media die hierop in moeten inspelen. Hoe maak je effectief gebruikt van je website? Waar begin je en waar eindig je mee? Je gaat als het ware een reis maken voor je client die hij/zij online gaat maken. Hoe deze reis eruit komt te zien bepaal jij.

 

Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet in de vele mogelijkheden op online gebied? Dan wordt het lastig daar een mooie reis van te maken. Om samen deze online reis van jouw cliënt te gaan voorbereiden heb ik Plan van Aanpak pakket gemaakt.

Met dit Plan van Aanpak pakket kan jij straks op een effectieve en georganiseerde manier jouw online reis laten zien aan je cliënten. Zodat zij precies weten wat ze aan je hebben en hoe ze contact met je kunnen opnemen. Ook informatie over je praktijk en behandelmethode kunnen op een mooie manier worden laten zien. We letten er ook op dat de informatie niet te weinig is maar ook zeker geen overkill. Cliënten moeten door het bekijken van wat jij online laat zien al overtuigd worden dat ze bij jou op het goede adres zijn.

Wat houdt een Plan van Aanpak pakket in?

Het Plan van Aanpak pakket is een gesprek van ongeveer 5 uur. In dit gesprek gaan we gestructureerd door de volgende onderwerpen heen:

  • Doelgroep
  • Website
  • Social media
  • E-mail

Wellicht zijn niet alle onderwerpen die hierboven genoemd zijn voor jou van toepassing. Daarom kan je het pakket zelf samenstellen.

Dit gesprek vindt plaats op een nader te bepalen locatie met uiteraard een heerlijke lunch. Na deze dag maak ik een rapport met alle plannen zoals we deze hebben besproken. Daarna kan jij kan doelgericht aan de slag!

Kies wat bij jou past

De kosten voor het maken van een Plan van Aanpak pakket is € 535,00 ex btw. Hiervoor krijg je altijd het onderwerp doelgroep en een door jou gekozen onderwerp waar je mee aan de slag wil.
Wil je het complete Plan van Aanpak pakket dan worden dit 2 afzonderlijke afspraken waar minimaal 2 weken de tijd tussen zit. De kosten voor het complete pakket zijn € 950,- ex btw.

Ik maak graag eerst kennis met je. Je kan hier in mijn agenda een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kan ik eventuele vragen beantwoorden en ik ben natuurlijk benieuwd naar je plannen. Daarna maken we een afspraak voor het Plan van Aanpak pakket.