Online zichtbaarheid

Zodra je een website hebt, ben je bezig met je online zichtbaarheid. En welke onderneming heeft tegenwoordig geen website? Ook het gebruik van social media door ondernemingen wordt steeds normaler gevonden. Maar al deze middelen om online zichtbaar te zijn kosten veel tijd. Het is zonde als je veel tijd steekt in je online zichtbaarheid en dan er niet de voordelen ervan ondervindt.

Maar hoe gebruik jij je website efficiënt? Welke reis maken jouw cliënten door de website heen?

Op welke social mediakanalen zijn jouw cliënten te vinden? En welke informatie deel je daar? Hoe ziet je profiel eruit? En hoe kan je regelmatig iets posten zonder dat het je veel tijd kost?

De antwoorden verschillen per onderneming. Hiervoor heb ik 3 verschillende diensten gemaakt.

Plan-van-aanpak-pakket

Dit is een pakket speciaal voor ondernemers die starten en meteen een goed gebruik willen maken van hun website en social media. Ook is dit een handig pakket voor ondernemers die een vernieuwd aanbod hebben of hierin uitbreiden. Lees hier alles over het ‘Plan van aanpak pakket’.

Checkpakket

Dit is voor ondernemers die wel bezig zijn met hun online zichtbaarheid maar niet de vruchten ervan plukken. Of juist in een sleur zitten en met een frisse blik eens willen kijken naar hun website en social media. Lees hier alles over het ‘Checkpakket’.

Uitbesteden

Wil jij je blogartikelen of social media liever uitbesteden aan iemand anders? Dat kan ook. We gaan dan met elkaar een pakket samenstellen die precies past bij jouw behoeften en wensen. Ik raad je aan om een kennismakingsgesprek met mij in te plannen hier in mijn agenda.