Gratis

Niets is lekkerder dan gratis informatie te krijgen. Voor mij voelt dat alsof je een schat vindt en daardoor verder kan bouwen aan iets moois. Ik hoop dat jij op deze website een schat kan vinden en met die informatie weer verder kan.

Blog

In mijn blog schrijf ik regelmatig tips of idee├źn waar jij meteen mee aan de slag kan. De blogartikelen gaan ook wel eens over vragen die regelmatig aan me gesteld worden. Wellicht zit jij met dezelfde vragen als een andere ondernemer. Klik hier voor het lezen van mijn blogartikelen. Wil jij deze blogartikelen regelmatig in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil op de hoogte blijven

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Kennismakingsgesprek

Er is een mogelijkheid om kennis met mij te maken. In dit gesprek kan je vragen stellen over jouw online zichtbaarheid of over processen die je graag zou willen verbeteren. En ook de mogelijkheden die ik zie voor jouw wachtlijst kan een onderwerp zijn. Een eerste kennismaking is gratis. Plan hier in mijn agenda een gratis gesprek.

Checklist

Wil je doelgericht aan de slag met je website en social media zonder meteen een Check pakket of Plan van Aanpak pakket aan te schaffen? Daarvoor heb ik een checklist gemaakt met allemaal tips voor je website en social media. Wil jij deze ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor de Checklist. Zodat je meteen aan de slag kan met deze praktische tips. Succes!

Ja, ik wil de checklist

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.