Cliëntvriendelijke wachtlijst

Wachtlijsten zijn niets nieuws. Het is druk in zorgverleningsland. Dit is al jaren zo en het lijkt er niet op dat het snel gaat veranderen. Wachtlijsten kunnen een constante druk geven, omdat je zo snel mogelijk iedereen wilt helpen.

Wat een stress moet dat zijn voor jou als zorgverlener maar ook zeker voor cliënten. Zodra cliënten klachten hebben, dan pas komen ze op een wachtlijst te staan. Voor hen is het lastig om dan geduld te tonen. Maar jij als zorgverlener wil graag zo goed mogelijk zorg verlenen. Met de aandacht en zorg zoals iedereen dit verdient. Zou jij ook graag meer willen doen voor de cliënten op de wachtlijst? Hoe ga je hiermee om?

Ik heb een cliëntvriendelijke wachtlijst ontwikkelt. Natuurlijk kan dit jouw zorg niet vervangen, maar we kunnen wel iets bieden aan de cliënten die op de wachtlijst staan. Deze wachtlijst zorgt ervoor dat je al bezig bent met je cliëntbinding. Ze leren jou of je organisatie alvast kennen terwijl ze wachten. Ook kan je eventueel al wat medische adviezen geven die precies past bij jouw cliëntengroep.

Op maat gemaakt

Deze cliëntvriendelijke wachtlijst wordt op maat voor jouw cliëntengroep gemaakt, aangepast op de behoeften van deze groep. Deze wachtlijst sluit zowel aan op jou als op de behoeften van je cliënten. Jij kent deze mensen heel goed! Je weet precies waar ze mee zitten en wat voor advies je misschien al kan geven. Wat kan je in deze cliëntvriendelijke wachtlijst zetten? Hierbij zijn een paar suggesties:

  • Beantwoord veel voorkomende vragen.
  • Geef wachtende een inkijkje in de praktijk.
  • Help ze met het voorbereiden van het intakegesprek.

Dit is nog maar een kleine greep van de vele (oneindige) mogelijkheden.

Kennismaken

Ik ben heel enthousiast over deze nieuwe en unieke dienst. Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Ik vertel je er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend. Reserveer hier meteen een tijd in mijn agenda. Ik hoop dat ik jou ook enthousiast kan maken voor deze unieke (tussen) oplossing van jouw wachtlijst.